Alles voor je modeltrein

Op zoek naar een modeltrein? Of meer informatie over modeltreinen? Dan bent u bij Eemspoor aan het juiste adres. Eemspoor is reeds een gevestigde naam in de wereld van Modelspoorbouw en zijn altijd aanwezig bij de meest bekende Modelspoorbeurzen. Starten met modeltreinen kan best spannend zijn maar moet bovenal een leuke ervaring opleveren. Spannend omdat u er zeker van wilt zijn dat hetgeen aangeschaft gaat worden ook echt gaat werken zoals de bedoeling is, hierin biedt Eemspoor graag de helpende hand met zijn producten en advies. Met name op het gebied van service hebben wij onze goede naam in de modelspoor wereld hoog te houden.

Modeltrein Startset

Bent u startende? Dan adviseren wij om altijd gebruik te maken van een modelspoor starset. Eemspoor heeft een groot assortiment direct uit voorraad leverbaar. Met een startset met modeltrein, spoor en bediening bent u er zeker van dat de modeltrein ook daadwerkelijk direct kan rijden. Daarbij is het belangrijk om eerst te bekijken of de aandrijving van de modeltrein digitaal of analoog gaat worden. Zodra dit geregeld is en de basiskennis er is zorgt u ervoor dat er eerst een plan komt voor de bouw om vervolgens extra spoor aan te schaffen om de modelbaan daadwerkelijk in het landschap te laten rijden. Dit landschap wordt ook wel Scenery genoemd.

Eemspoor: Modeltreinen specialist

Eemspoor staat altijd klaar om met even een stapje verder te gaan, verwachtingen overtreffen als vele jaren. Naast de startsets hebben wij een groot assortiment voor de echte modelspoor hobbyist en staan wij erom bekend om de nieuwe trends te volgen en altijd op het laatste op modelspoorbouw gebied te kunnen leveren. Vragen over onze producten? Of advies nodig? Neem dan contact met ons op of wordt lid van onze nieuwsbrief.

Modeltrein