Beginnen met N-Spoor

N-Spoor? Wat betekend dit eigenlijk? Dit is de zogenoemde schaal van je modelspoorbaan. Wij vertellen hier mee over in onze blog: “Wat moet je weten over een modelspoorbaan“. In deze blog vertel ik graag meer over N-Spoor, dit is namelijk samen met schaal H0 de meest populaire schaal in modelbouw. Wanneer de ruimte beperkt is en je wil doorgroeien is N-Spoor veruit het meest geschikt.

Bekijk een verzameling N-Spoor producten op onze homepage.

n-spoor

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen is welk tijdperk je wil uitbeelden met welk thema. Gebruik hiervoor o.a. onze webshop om te bekijken wat je het meest aanspreekt. Ook in bovengenoemde blog vertellen wij hier meer over.

Je weet het tijdperk en thema, daarna maak je een keuze of de aansturing digitaal of analoog zal zijn. Wij van Eemspoor adviseren om direct te starten met Digitaal. Met een Digitale modelspoor is het mogelijk meerdere treinen te laten rijden op dezelfde track  en zijn er extra functionaliteiten zoals verlichting, geluid, rookgenerator of de optrek- en afremvertraging instellen.

N-Spoor Startset

Veruit de makkelijkste manier om te starten is met een Startset voor N-Spoor. Wij hebben een groot assortiment in Startsets direct uit voorraad leverbaar.

Z21 Control Center

Bij onze startsets zit de Z21 Digital Control Center, de basis voor je nieuwe modelspoorbaan.

n-spoor-z21

Complete Startset N-Spoor

Met de verschillende startsets die wij aanbieden op N-Spoor schaal kun je direct van start, het begin is er van je N-Spoor modelbouw. Tip! Bestel direct extra rails mee om de startset rails direct groter te maken of te voorzien van een extra wissel of kruispunt.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze Tips & Trucs en ontvang als eerste onze aanbiedingen en nieuwe producten.