Laden Evenementen

zaterdag 25 en zondag 26 febr. 2023


2 daags evenement


Alkmaar | Noord-Hollandse Modelspoordagen.

De Noord-Hollandse Modelspoordagen worden in 2023 alweer voor de elfde keer georganiseerd door 4 Noord-Hollandse modelbouwverenigingen die elk een modulebaan tentoonstellen, aangevuld met een aantal gastbanen, demo’s en een grote ruilbeurs. Het evenement is zo langzamerhand een begrip geworden in Noord-Holland en ver daarbuiten.

Op 25 en 26 februari 2023 gaan we voor de elfde keer de Noord-Hollandse Modelspoordagen organiseren, uiteraard nog onder het voorbehoud dat “Corona” dit toelaat. De vier organiserende verenigingen komen met modulebanen en er zijn met diverse andere verenigingen en organisaties besprekingen gaande over deelname. Ook lezingen en demonstraties staan weer op de planning en uiteraard is er een grote ruilbeurs. Eemspoor vindt je op onze “vaste” plek tegenover de kantine.

Er zal nu een pinapparaat aanwezig zijn om de toegang te betalen, overigens ongewijzigd €5 en hiermee zijn we één van de goedkoopste in Nederland.

We hebben geconstateerd dat parkeren rond de school langzaam een probleem is geworden door het grote aantal bezoekers. Op P&R Transferium Bergermeer, schuin tegenover de school, kunt u in het weekend van de NHMD gratis parkeren. Ook op bedrijventerrein West Vleugel is voldoende parkeergelegenheid.

Vanaf station Alkmaar bereikt u de school met buslijn 165 van Connexxion

 

Openingstijden:
Zaterdag  25 februari: 10.00 – 16.00 uur
Zondag     26 februari: 10.00 – 16.00 uur